Totalt antall sidevisninger

fredag 3. februar 2012

Ferdige votter og give-away hos MyDream

Beklager mye dårlige bilder fra denne kanten fra tiden. Min kjære MAC er nå så proppfull av bilder at den arbeider meeeeeeeeget laaaaaaangsomt og jeg har enda ikke surra meg til å kjøpe en ekstern harddisk så jeg kan overføre alle bildene... Men det står på to-do-lista mi! Så enn så lenge er det bildene fra iphone som får duge :)

I dag ble vottene ferdig - ble ikke så gale som jeg trodde! Vanskelig å strikke liten tommel på settpinner i str 6! Bare knot... Ser ut som de kan være litt store, men det får vi prøve på minsta når hun kommer hjem :) Kan gjerne tove de en gang til, skikkelig tova vanter er jo så godt og varmt, og så og si vanntette! (helt til man kommer inn hehe ;))
Så vil jeg bare nevne en kjempe flott giwe-away hos min kjære venninne Diana, her er den, hvor man kan være så heldig å vinne en kjempe flott ramme fra Perfect Home! Løp å konkurrer! ;)

5 kommentarer:

 1. Så fine vottene blei!! Tror jeg må prøve meg snart selv, men kvier meg veldig... Ser så vanskelig ut *hihi*

  Og her er det langt ifra vårlig følelse i heimen. Ute på verandaen ligger en snau meter med snø jeg burde måka vekk og gradestokken viser intet mindre enn 20 kalde...
  Så jeg får kose meg inne med fine blomster og lys på bordet (så lenge det varer) :)

  En god helg ønskes dere alle :)
  Klemmer fra Eldbjørg

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Eldbjørg og ilike måte!

   Så får vi begge håpe at gradene synker litt slik at vi kan kose oss ute i snøen :)

   Slett
 2. Fine ble vottene! :) Passet de?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja altså de var litt store men passa godt! Gjør ikke noe om de krymper litt i neste avsk ;).. men sitter så godt på! Nå strikket jeg ganske langt "skaft" da slik at de sitter godt og langt under dressen :(

   Slett