Totalt antall sidevisninger

tirsdag 7. februar 2012

En lue til a mor

Jeg har her strikket luen som jeg fant hos bloggen til Dronning Maud, den har ei stund stått på "to do listen", ble begynt på i går kveld og ble ferdig nå nettopp. En kjempe enkel, kjapp men ikke minst fin lue :)
Jeg strikket nok ribben litt for lang + jeg har en feil i starten på "spiralen", men tenker neste lue blir plettfri ;) Liker godt en god ribb, men her synes jeg det skulle vært mer "spiral"
Strikket i Eskimo, og her brukte jeg pinne 8 hele veien, selv om oppskriften sier 7 på tibb og 10 på selve luen. Men jeg glemte rett og slett å bytte - men tenker det resulterte i en mer tett og varm lue ;) Husker nok å bytte på neste lue hehe.

4 kommentarer:

 1. Fin!
  Festlig, akkurat begynt på spiralen med ca halvparten så lang ribb som oppskriften sier.

  SvarSlett
 2. kjempe fin katrine... du er så flink!! også så fin du er ;)

  SvarSlett
 3. Denne har jeg og prøvd meg på :)
  Strikka med dobbel baby-merino og pinne 4, fikk en flott lue jeg også. Men tenker jeg prøver å følge oppskrift neste gang, om jeg klarer å finne tykt nok garn som ikke klør...

  Kjekt med lette strikkeprosjekt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Den er kjempe fin! Skal lage nye jeg og da denne ble litt stor og jeg strikket for lang ribb... Men som sagt 60 masker var stort, vet ikke om jeg har lite hode men hehe... leger nok opp kun 50 neste gang.

   Slett