Totalt antall sidevisninger

tirsdag 27. november 2012

Marius meg her og Marius meg der!

Sånn ser det ut foran meg i disse dager. Jeg tar opp igjen et fag på BI, så her så styrer man med både prosjektoppgave samt å lese til eksamen. Skriver en artig oppgave om Lano og VASK DE HENDA, VASK VASK DE HENDA hehehe

Og jeppers - der ligger det er ferdig Marius som det må festes litt tråder på, og foran meg strikker jeg på en liten barselgave til en helt ny liten jente :)
Tenke egentlig at jeg ikke trengte denne, jeg har et par hefter med Mariusmønster i, de mest viktige som jeg pleier å strikke.... Meeeeeeeen jeg klarte ikke dy meg, så James kjøpte vist en gave til meg hehe ;)  Jeg har allerede lest en del i boka og synes den er kjempe fin! Koselig med litt historie bak genseren, litt trivia på sidene og masse fine bilder :)  Skal ikke se bort i fra at det blir et par ekstra julegaver fra boken ;)


Og nettopp i denne boken fant jeg  kjolen jeg strikker nå! Tenkte å strikke selekjolen men den starter kun på 1 år. Så fant jeg denne som begynte på 3 mnd, synes også den kanskje er hakket finere? Satt i gang med å strikke denne i 6 mnd. Hadde noe Sisu liggende så da ble det rosa og hvit på lille snuppa :)1 kommentar:

  1. knall fine klær... :) den kjolen tror jeg jaggu jeg må få Ollo til å strikke til Wilma.. :)

    SvarSlett