Totalt antall sidevisninger

fredag 27. april 2012

En jakke fra boka "Strikk for Nøstebarn" ble ferdig i går
Dårlige bilder tatt på en iphone hvor kamera virkelig har sett bedre dager, men men...  Hadde ikke tid til å frem med speilrefleksen i dag tidlig, så er jeg jo litt ivrig vettu så da får bildene bli som de blir hehe. 
Minsta var veldig fornøyd hun! (slev om det ikke helt ser sånn ut på bildene ;)) Løp rundt og var jo nesten litt stolt - det liker a mor :) 
Her har vi også på oss en gave vi fikk da hun ble født, et smetteskjerf - som man nesten kan se ble gitt til oss for en stund siden hehe, en smule lite men men!MEN til jakken : Jeg skulle lage min aller første jakke, og valgte derfor en enkel jakke som er strikket i ett stykk i rillestrikk. Veldig enkelt ja - men fy så mye å sy sammen etterpå! Så neste jakke tror jeg vi gjør det på en annen måte ;) Er jo litt sjarm i riller også, men kan bli litt kjedelig å strikke sånn i lengden.. 
Ooooog som de fleste av mine førstegangs-prosjekter bære også denne et preg at nettopp det hehe - med en del småfeil her og der... Jaja ;)

Jakka er kun akkurat passe - strikket i str 2 år, men ser jeg godt kunne strikket en størrelse større gitt. Men men, det skulle være en vår og sommerjakke og den passer nok ut sommeren :)


Synes selv at knappene ble vel tette + jeg mangler en på toppen. Jeg laget halsen litt lengre opp/litt trangere enn oppskriften så kan være jeg dropper knappen der. Sitter faktisk veldig fint på uten den :)


Strikket i Sandnes Duett - tror det gikk med ca 150 g

1 kommentar:

  1. Så fin den ble :) Jeg ønsker meg den boken til bursdagen så krysserstrikkepinnene for at jeg også kan begynne å strikke noe nøstebarn :) De har så mye fint.

    SvarSlett