Totalt antall sidevisninger

lørdag 16. juli 2011

Igjen har det blitt lenge siden sist!

Hvor skal man begynne?

Først av alt så har jeg glemt kabelen til kamera hjemme hos a mor - så har ingen bilder å vise frem. Kjipt. Jeg har fått så mange fine bilder av jentene :)

Vel mange grunner til at man har vært borte litt... men nå er vi tilbake med litt oppdateringer snart!

Vi er hjemme igjen etter 10 dager på Sørlandet. Hatt noen kjempe fine dager med Bestemor og bare kosa oss på Evje. Man finner roen når man kommer hjem til mor - og det var nettopp det jeg trengte.. å finne roen. Det har vært rimelig tøft de siste mnd, jeg er mye alene og jeg fikk en liten smell der... Kjenner meg mye bedre nå, så selv om bilturen var så som så, så var det verdt det :)

Kommer snart litt bilder, av både jentene, bestemor, strikking og diverse ferie snap shots!! MÅ bare få igjen denne berømte kabelen :P

1 kommentar:

 1. Hei snuppa :)

  Synd at vi ikke fikk truffet hverandre i Kr. sand da, men jeg kommer på strikke-besøk når jeg kommer hjem fra ferie :) Så deilig at du fikk deg litt 'ferie' :) Jeg har strikket og strikket, så kjoleprosjektet mitt, som jeg har hatt liggende i skapet i snart 3 år, blir ferdig i dag :) Og så har jeg kjøpt meg et nytt strikkeprosjekt som jeg tror blir en UTFORDRING! :)

  Kose deg masse! Gleder meg til å se bilder :)

  Mååååånnnnnnnn...

  :o)

  SvarSlett