Totalt antall sidevisninger

søndag 17. juli 2011

Old English Rose
Jeg var på besøk på Sørlandet nå den siste uka, og vi hadde et besøk til min Bestemor og Bestefar. Bestemor har en noen serviser og ville gjerne at jeg skulle få velge ut et jeg ville ha. Etter litt titting og tenking så falt valget på Old English Rose. Jeg hadde vel strengt tatt aldri trodd jeg skulle "like noe sånt".... Men nå når jeg har "fått noen år på baken (haha) så synes jeg det er et virkelig flott servise. Så klart mye også fordi det er min bestemor sitt :) Det betyr jo litt det å ha noe som kan gå i arv, nostalgien.. Da blir man litt ekstra gla i det.

Ja sa at jeg gjerne ville ha dette, men måtte vente med å ta det med til Oslo, da jeg ikke har noe vitrineskap til å ha det i. Jo det var greit, og jeg har ikke tenkt mer på det.

I dag så ringer Bestemor og hun og Bestefar vil gjerne kjøpe et vitrineskap til oss. Jeg trodde jeg skulle dåne!!!! Gurimalla så snilt! Virkelig! Gira som jeg ble begynte jeg å titte på nett med en gang - og jeg la min elsk på dette her fra Living:


Altså - jeg har kun en vegg i hele stua hvor denne har muligheten til å stå. Den vil til og med dekke en dørlist - men det bryr jeg meg ikke om! Her skal vi bare bo 1 år til og tro meg, dette får plass i mitt neste hjem ;)
De hadde det også i en variant med kun 2 dører... Men..... Men... ;).... Har man fall så har man falt... Og så så praktisk da! Liker godt at det er delt :) Håper bare målene er på skapets bredeste punkter og ikke på det smaleste - da spørrs det... HAHAHA, så på håret er det!!

Men er det ikke fint? Håper et sånt står her om en uke eller to.. Og snart med det fine serviset jeg har fått av bestemor inni.. Jeg tror det blir fantastisk fint :)MEN , igjen et MEN.. et veldig stort MEN... Jeg bor i 7ende etasje... kronglete og small heis... ehhh.. Ser ut som det må bli det med kun to dører da..
Selv om man får det flatpakket (tviler vel men) - hvordan får man det med seg igje når man flytter - kjedelig å måtte skru alt ned igjen... Nei gurimalla dette skulle ikke være lett!! :P

1 kommentar:

 1. Hei snupp :)

  Dette skapet var jo nydelig!! Et sånt et vil jeg også ha!! En gang.... :) hi hi :)

  Du? Det bildet fra neste innlegg..... er det speilvendt? Skjønner ikke helt hvor du har tatt bildet om ikke det er speilvendt? :)

  Jeg sitter ute i båten et sted i Blindleia og strikker :) Gutta fisker, og har fått et par fisk :) Det er deilig med ferie, men gruer meg til jeg skal på jobb igjen :( Alt bra hjemme? Når jeg kommer hjem, må jeg komme en tur på besøk igjen :)

  Stor klem!! Måååånnnn!!

  SvarSlett