Totalt antall sidevisninger

fredag 6. mai 2011

Det tar på....

.. å være tobarnsmor! Og nå begynner virkelig kjøret igjen, 2 uker alene med jentene igjen. James reiste i dag morges, nå skal han til Sør Afrika - heldiggrisen! Er jobb da, men lell! SØR AFRIKA JO!!!!

Emma har begynt å surre masse etter hun kom i "stor jente seng", fra å ha vært ei som sove B Æ N K E R S i 12 timer non stop, til ei som kan opp å vandre til alle rare tidspunkt etter 24, begynner å gråte midt på natta, vil ikke sove, står opp før "fulane fisår".. det tar på... Så sitter sterkt å vurderer om man skal tvinge nedpå med trippel espresso! Etter flere års hardt colamisbruk så tviler jeg på at denne boksen gjør susen.. Er bare når man ikke liker kaffe så er det vaffal litt kaffe i - kanskje det virker psykisk?

Nei blir ikke gammal i kveld, når nytt på nytt er ferdig tar denne mamman turen inn under dyna mens hun håper på 8 timers søvn, tilsammen for sammenhengende tør jeg ikke helt håpe på da minsta forsatt pupper på natta :)

SNAKKAST!

1 kommentar:

  1. Ha ha ha :) Nesten så du må sette kaffen inn intravenøst eller hva det nå er det heter :) Hi hi :) Men jeg syns du er flink jeg!! Synd du ikke kan være med til Sør Afrika da :) Håper du får sove godt i natt da. Jeg er borte hele neste uke, men etter det må jeg komme på besøk. Jeg trenger en chille-strikke-jente-kveld :)

    Glad i dæ snupp!! Skviiiis!!!!

    Månnnn!!

    SvarSlett