Totalt antall sidevisninger

søndag 3. februar 2013

Søndagskos og strikkekos


God kveld i stuen!

Nå har jentene lagt seg og 1 av 2 har sovnet, det er søndagskveld og en ny uke står foran døren. Jeg kjenner på "gikta" at det kommer til å bli en fin fin uke! :)
 Nå så koser jeg meg i soffan, meg og strikketøyet mitt. Har endelig turt å begi meg utpå et meget kjedelig og tøft prosjekt - nemlig ribbegenser fra Nøstebarn... Grøss hehe... Men en ribbegenser er noe jeg høres det snakkes veldig varmt om. Altså bruken, de fleste sier også at genseren er meget kjedelig å strikke hehe...
Strikker i Drops Baby Silk Alpakka, nydelig garn. Har ikke brukt det i et så "stort" plagg før så det blir spennende å se hvordan det blir! Jeg har tidligere prøvd meg på denne,  begynte da på ermene og fikk ikke til å øke pent i ribben. Så derfor så begynt jeg på bolen, så mister jeg ikke helt motet hehe.. Håper at jeg får til ermene denne gangen. Og ikke minst en raglanfelling! Det er også noe jeg ikke har gjort før.  Men en gang må jo være den første! :D2 kommentarer:

 1. Sååå kosli du har d. Her sover 2... Wilma er syk. Men ikke ille m våken natt når d er super bowl på skjermen. Kos deg m strikk. Klemz.

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei huff da.. Stakkars Wilma :/ ... Håper hun er på bedringens vei?

   Ja her koser vi oss med strikking, nå tenker jeg å begynne på små overraskelser ;)

   Slett