Totalt antall sidevisninger

onsdag 31. oktober 2012

Har jo litt mere hverdag enn strikking!

Har nesten blitt en strikke og hekleblogg denne bloggen min, og det var jo ikke den den var tenkt som i starten hehe... Så her kommer noen bilder fra den siste tiden
Begynte for en mnd siden på prosjektet "klare å jogge 5 km sammenhengende"... Jeg har gått fra å klare 0.4km da jeg starta til å klare 2.6km som for meg er SINNSYKT! hehe.. Håper at jeg til sommeren skal klare 5 km uten stopp. Må gi meg selv litt tid for tror det kan bli vrient å jogge nå som vinteren kommer, men vi får se. Langrennskiene må jo og finnes frem!Så var jeg og James så heldige å fikk en "kjærestetur" til London! Unnskyldningen var et bryllup til et vennepar. Vi var borte fra Torsdag til Mandag og kosa oss masse! Kjempe deilig å få litt kjærestetid, sove lenge på søndagen og ikke minst savne jentene litt. 
Bryllupet var kjempeflott! Virkelig! Så må det nevnes at mor synes det var stas å få pynte seg skikkelig, men en liten "hatt" og greier hehe


Minsta har blitt ei stor og selvstendig jente.  Så måtte det gå 2 år og 2 mnd før vi klarte å lage en liten hestehale. Som kun fikk sitte i i 7 sekunder heheSamme med Emma, store fine jenta mi... Hun har begynt på ballet hun nå. Noe som jeg tror er ukens høydepunkt. Her går hun sammen med bestevenninnen i barnehagen og den timen så er hun som ei STRÅLENDE SOL! Det var en liten oppdatering utenom strikketøyet fra oss :)

1 kommentar:

  1. så kjekt å se at jentene er blitt så store og flotte.... fine jenter... har vist frem bilder av Wilma på bloggen i dag.... take a look :) :)

    Fiiin du er Kathrine mor! :)

    Klems fra Diana

    SvarSlett