Totalt antall sidevisninger

torsdag 16. desember 2010

Begynner å kjenne det nå

Tror bilder sier alt, nå er denne tobarnsmoren veldig sliten gitt.... Er godt å tenke på at James er her hjemme om ca 3 timer til - utrolig deilig det skal bli å få han hjem igjen. Han har nå vært borte i nøyaktig 1 mnd..
Veldig lyst til å legge meg ned på litt, men har jo enda ikke den ene delen på babycallen, så tror ikke jeg hører lillebille om hun våkner da... så en får bare sette noen fyrstikker i øyelokka :P

I morgen er det "fikse til julen" dagen, da skal vi kjøpe juletre, juletrefot, julepynt og alt som hører med - det gleder jeg meg masse til altså! En positiv ting med at det er første gang man feirer jul hjemme :) Godt mulig juletreet kommer opp litt ekstra tidlig også gitt :P

5 kommentarer:

 1. Gå å legg deg :P

  Kose dere masse når dere skal fikse til jul :D

  SvarSlett
 2. Sier jeg også, gå å legg deg :-)

  Kan ikke lillebille ligge i samme rom som deg? Da hører du henne nok, du våkner jo om natten når hun våkner, så det skal nok gå fint :-)

  Kose dere masse imorgen med julepynting :-D

  SvarSlett
 3. Du er jo bare Supermom!!
  *tror at til og med supermom blir sliten av og til*

  SvarSlett
 4. Hei hei snupp :)

  Har dere kost dere i julen? Hvordan var det å feire i Oslo? Koselig? :) Har det blitt noen hekling på deg da? Fikk du til bestemorrutene? :) Kanskje vi skulle tatt en strikke- og hekledag snart? Jeg kan lære deg å lese oppskrifter :) I hvert fall et par :o)

  Skviiiis til deg snuppa!!! Flinkesen!!!!!

  SvarSlett
 5. Gøy å lese bloggen din! Håper du har hatt en fin jul!'

  SvarSlett