Totalt antall sidevisninger

lørdag 4. august 2012

Morro - genser !


Hei igjen!

Da har det rukket å bli 4 August og vi har bodd på Evje i 2 1/2 mnd - tiden flyr! Vi stortrives selv om jeg savner mine venner i Oslo enormt mye. Jeg er nok over gjennomsnittet sosial, så det å flytte til Evje hvor jeg kanskje kjenner kun et par har vært en stor omveltning.

Jeg har vært hjemme med barna denne sommeren, så har ikke hatt så mye tid til strikking.. MEN begynner å bli dreven på å ta med strikketøyet ut på tur sammen med barna hehe :)

Så har jeg her strikket Pickles sin Morro - Genser  , veldig morro å strikke også! Gikk fort! Har gjort litt feil desverre, fant også en liten feil i oppskriften. Men ikke de store som er lett å se. Men jeg strikker løst på rundpinner, og stramt på settpinner så der ha rjeg lært en ting : på den jeg skal strikke til Emma MÅ jeg gå opp en halv str i pinner hehe.. Han en litt vid genser med smaaaaale armer :/... Første genser jeg har strikket ovenifra og ned så jeg tok også å felte for stramt av nede - så ikke så elastisk desverre. 

Men alt i alt er jeg OK fornøyd  - og ser jo ut som minsta er det hun også! :P


 - også veldig fornøyd med fargene :) Emma skal få samme men med bunnfarge i denne ceriserosa, og "mursteinene" i beige, hvit og lilla.  Strikket i Dale sin Lerke :)


1 kommentar:

 1. Så fin den var!!:)
  Gøy å se den i andre farger.. Har strikket tre sett selv, så kan jo trygt si jeg liker det mønsteret veldig godt:)
  Picklesjentene må visst strikke veldig løst, for jeg syns aldri jeg får strikkefastheten å stemme når jeg strikker av mønstrene dems.

  Håper du snart finner deg til rette på et nytt sted:)

  Ha en fin lørdagskveld <3

  SvarSlett