Totalt antall sidevisninger

tirsdag 5. mars 2013

Gul er jo kult!

Nå har det jo handlet mest om strikking i denne bloggen min, men nå som vi har kjøpt hus (trippeljippi!!!!) så er jeg redd for at det etterhvert også kan lure seg inn noen interiørinnlegg ;)

Jeg er ikke den personen som følger trender slavisk, jeg er heller ikke først ute og design har jeg NULL peiling på .  "Litt av alt" er meg, litt fordi jeg ikke klarer helt å bestemme meg hehe.. Men så kan jo smaken forandre seg litt med tiden også da!

I går var jeg og minstejenta mi en tur i Kristiansand på bytur og da jeg ennom en av mine favoritt butikker i markens, namlig Hansen & co - for en flott butikk! Og mens jeg gikk rundt å tittet så ble jeg dradd mot denne deilige fargen - GUL! 


Jeg kan se for meg denne store, flotte hvite og gule vasen på det nye spisebordet. Med masse flott tulipaner oppi *drømmer*
Det enkle er ofte det beste? Det føler jeg stemmer godt med disse flotte
FREEMOVER lysestakene.  Virkelig noen herlige fargeklatter disse gule her, og jeg har en feeling på at det vil passe godt i spisestua vår:)

1 kommentar:

  1. Knallfine :) jeg har den vasen men i svart hvit :) fin den :) gult... Naaah... Kan vere kult men blir litt... Vet ikke :) kult hos andre men stemmer ikke hos meg :) lol :) lexington give away hos meg... Kom kom :) klems Diana. Som gleder seg til å se hus!

    SvarSlett