Totalt antall sidevisninger

fredag 4. mars 2011

Jentene sitt rom tar form
Nå begynner mor her å bli fornøyd! Emma er forsatt i sprinkelseng, mor nyter det så lenge hun kan! Og når tiden kommer for at vi må finne på noe nytt skal altså sprinkelen her kuttes bort og jeg skal tre på et gardin på hver side, tror det blir kjempe koselig jeg altså :)
Jo for her må begge jentene sove på et rom, et rom på toppen 9 kvm MED innebygget garderobeskap, dvs lite rom med veldig liten plass! Så man får nok ikke plass til Isabelle sin sprinkelseng om Emma skal ha stor-jente seng..

Vimpel rekken er fra Den Lille Vimpelfabrikken - hun er kjempe flink! Kjapt laga og kjap levering gitt! Har også en på siden hvor Isabelle skal sove, blir så fint atte!!!

http://www.denlillevimpelfabrikken.com/

Vingene var en del av Emma sitt kostyme da dem hadde karneval i barnehagen, og når får vingene lov til å pryde veggen :)

Det må siees at den gulllampa her IKKE vi hengt opp, den er så og si skrudd fast til veggen for å tåle dommedag! Så den har ikke mor fått ned.. Kan sikkert også skylde på hårfargen kanskje.. Men enn så lenge er den der enda, men tatt ut kontakten :PEgentlig Isabelle sin sokker, men for nå så ble dem hengende over Emma :) Der var det en spiker som satt fast fra før så da ble den litt gjemt.
Bokstavene er fra My First Room, får ikke helt frem den fine fargen her - men er kjempe fornøyd altså! Når Isabelle flytter inn så får hun også bokstaver, men de var så dyre så kun Emma i første omgang heheDette teppet trikket jeg da jeg var gravid med Emma, alt i alt 1,2 km strikket jeg her! Tar tid og når det er snakk om tynn baby merino-ull og pinne 1.5!!! Tok meg 6 uker med intens strikking gitt! Men godt er det, og blir brukt til og med den dag i dag, så det var god tids-investering :)

3 kommentarer:

 1. Skjønt rom for skjønne jenter! Imponert over at du ikke brukte mer enn seks uker på det der teppe jeg altså!

  SvarSlett
 2. Å så fint!!!!! De er så fine de vimplene fra den lille vimpelfabrikken!! :) Jeg må komme å se snart! :)

  Til uken reiser jeg alle dagene bortsett fra i helgen... Tror ikke jeg har noen planer da... Hvordan ser neste fre eller lør ut for deg? Kanskje vi kan få til en strikke-kveld? :)
  Klemmer!!!! :)

  SvarSlett
 3. Det er rett og slett kjempefint Kathrine.. Utrolig herlig!!

  SvarSlett