Totalt antall sidevisninger

mandag 1. november 2010

NÅ ER DET LENGE SIDEN NÅ!!!!


Hei!

Nå er det så lenge siden at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne! Bildene sier vel sitt.. Nå bor det ei lita jente til her, ved navn Isabelle. Hun kom til verden 100910, 23.09 og var 3395g og 49 lang - hun var like nydelig som sin søster :)
Emma er en kjempe flink og stolt storesøster, og de største reaksjonene lar vente på seg. Og det av trass og frustrasjon som kommer går også en så lenge kun utover mor og far. Hun er bare snill med sin lillesøster. Herlig å se Emma som skal kose å klemme på henne hele tiden.


Kommer en bedre oppdatering senere, og skal prøve å være flinkere å oppdatere her i bloggen! Nå som vi har kommet oss litt inn i normalen igjen :) Men kort oppsumert så koser vi oss! Mor her har innsett hun kommer til å være kronisk trøtt i 5 år - men nyter hvert sekund!!!

Iingenting lukter like godt som en liten nyfødt


Enda ei badenymfe - hun bare nyyyter å bli badet. Ikke engang når vi hadde vårt første bad ble det gråting!Hen herlig storesøster - den beste! Jeg er så heldig og utrolig takknemmelig for at jeg har de beste jentene i hele verden!!

2 kommentarer:

  1. Å, de er bare helt skjønne! Har venta på bilder fra dere serru ;)
    Men er jo hektisk for deg når du r så mye alene med to søte små!

    SvarSlett
  2. Sååå nydelige bilder!!! Av begge jentene :) Du kan virkelig være stolt!!! Kos dere masse på peppes i morra!! Klem!!!

    SvarSlett