Totalt antall sidevisninger

torsdag 2. september 2010

Da var jeg FERDIG!

For et par dager siden ble jeg jaggu ferdig med Mor Signes babyteppe - ikke helt fornøyd da det ble litt avlangt, la opp for mange masker gitt... men men, det gjør vel nytten! Ikke fått sydd fast tråder enda, har faktisk ikke nål! Så det må jeg jo få fiksa kjapt kjapt!
Virker som et kjempe godt teppe - så det skal bli stas å snart ta det i bruk!

Fikk også handlet en del på Nøstebarn i dag, dyrt er det men til gjenngjeld er det kvalitet! OG jeg ahr til nå vært så fornøyd med det jeg har kjøpt der til nå - Ullfleecen dems er virkelig god! Så nå har Emma fått seg litt barnehage/vintertøy , og lillemor i magen har fått en ullfleece dress, liten babylue og babysokker.

Ikke lenge til det skal bli tatt i bruk... i dag er det kun 18 dager igjen til termin! Himmel som tiden flyr! James kommer neste fredag, så etter det går det greit at hun kommer - hehe MEN IKKE FØR! Helst ser jeg at hun blir til rundt termin, er bare så dumt man ikke kan bestemme dette :P

3 kommentarer:

 1. ÅÅå :) nettet her er ikke bra!! NÅ hadde jeg skrevet en laang kommentar, og så ble den borte!! ja ja :)

  Er det bare 18 dager igjen?!! Jeg er helt sikker på at hun kommer dagen etter at James kommer!!! Bare husk at jeg har sagt det! jeg er heeelt sikker :) hi hi :) jepp jepp jepp!! :)

  Og du? Du vet at du må strikke et sånt teppe til meg når jeg en dag blir mamma!!!? Oh yes!! :)

  SvarSlett
 2. Du er jo bare såå flink da! :) KJempeflott teppe! Heldig baby,som sikkert kommer til å sove veldig godt.

  SvarSlett
 3. Det er grei ingun - så lenge du tipper ETTERPÅ han kommer hjem så er ALT greit :P Jeg selv holder en knapp på 14 og James 16, så skal bli spenennde å se hvem som får rett!

  Og takk takk Linda - satser på at lillesøster godkjenner teppet - hehe :)

  SvarSlett