Totalt antall sidevisninger

lørdag 17. juli 2010

WOW - NÅ har det vært (igjen) lenge siden!!

Meg og Emma koser oss masse her i vårt nye hjem i Oslo! VI bor i Nydalen og stortrives. Det er nærme alt, så jeg og Emma har kort vei både til Sognsavnn (bildet over), Aker Brygge og det greie barnevenlige TGI Fridays ;), Vi har vært på Huk og vi har løpt i hagen hos både Gry og Racke, Renate og Steinar.

Ei som ikke kjører bil så mye kan du si, så når bilsetet blir med så er vi SÅ gira for da skal vi noe nytt og spennende sted - hehehe :P
Et lite kjapt snap-shot av stua i leiligheten akkurat nå :) Jeg koser meg i stolen med MAC på fanget, cola i glasset og en liten bolle med Chips.. mmmmm (kan godt se at Emma lå i soffan å så på Drømmehagen før hun la seg:P)


Og et magebilde hører jo med! Jeg her her kommet meg til 30+6, tenk det! Bare rett over 2 mnd igjen, tiden flyr! Denne graviditeten har vært en express en, jeg som i begynnelsen hadde såå god tid - nå er jeg jo snart 2 barnsmor og jeg kjenner det skremmer meg godt.. Ingen tvil om at det skal gå fint, men alikavel er ordet i seg selv meget skremmende!

1 kommentar:

 1. Endelig ett nytt innlegg!! :)

  Kan vel ikke akkurat skyte på meg veldig mye aktivitet selv heller, men litt mere hvertfall.
  Ser strålende ut i Nydalen. Tenker meg det var godt å komme inn i noe *eget*

  Og Emma er jo bare ett sjarmtroll av dimensjoner, så jeg regner med at dere koser dere i sommervarmen.

  Ja, tenk. Om 2 mnd så sitter vi her, med hver vår bylt og dagene fulle av oppgaver som har blitt litt fjerne siden sist vi gjorde de... Kjenner jeg er litt nervøs for dette...

  Du som er *super-mamma* klarer nok dette strålende skal du se!!

  Ha en flott lørdagskveld videre! Og kos deg med godtebollen:)

  SvarSlett