Totalt antall sidevisninger

torsdag 29. juli 2010

Pappa har kommet hjem - jippiiiii!

Sånn er det her i tidlige morra timer, pappa er trøtt og Emma får se på litt Mickey Mouse Clubhouse - hehehe
Gjensynsgleden var stor i går da pappa var her da Emma våkna fra formiddagsluren hennes!! Hun var med en gang litt sjenert, før hun løp til armene til pappa.. Herlig å se! Hjertene mine

Men hun er forsatt litt "rar" av og til... som om hun er sur på faren at han er borte så mye, for hun er litt "rar" i dag... plutselig sur, plutselig bare mamma.. så bare pappa... Men stakkars - sikkert vanskelig for ei lita jenta å skjønne dette.. Siden 3 Mai har vi kun sett James til sammen i 6 dager, og et er jo IKKE mye da vi nå nærmer oss August med stormskritt!! Vi har alle snakka sammen på Skype og sånt, men det blir jo ikke helt det samma... Virtual Dad som James sier - hehe..
Men nå blir det bedre, James skal nå være hjemme helt til 9 August! Det er 12 herlige dager, og som vi skal kose oss :) James kommer så tilbake igjen rundt 13 September og da blir han en mnd, så da får han litt tid med den nye lille familien <3.. Og etter dette satser vi på at vi får en god rutine på "to uker på to uker av"... så pendling blir det, men dette skal vi klare :)

2 kommentarer:

  1. Hva jobber James med som gjør at han er så mye borte?

    SvarSlett
  2. James jobber og driver sitt firma fra England, så i sommer har han bare jobbet i england... Fra september av så komemr han til å være 2 uker hjemme i norge og 2 uker i england.. Så da blir det litt bedre :)

    SvarSlett