Totalt antall sidevisninger

torsdag 7. januar 2010

hjemme i julen <3

Godt nyttår fra alle oss! Vi har hatt en kjempe fin jul hjemme hos Mor på Evje. Det har vært kjempe å hatt litt fri, bare spiste masse godis, feita seg opp på pinnekjøtt og steik og drikket CB julebrus til krampa tok en - namnamnamnam
Og James var fornøyd da han endelig fikk oppleve en skikkelig hvit (og kald!!) jul :)

Her har vi pynta oss litt på juleaften gitt.. Se bort fra min flotte, itvaska H&M cardigan - huff... Men emma var super søt i Body med blondekant fra Polarn O Pyret og en søt fløyelskjole fra H&M :)
Nei det snødde litt lett kan man si.. Dette er etter å ha stått stille i 10 men vi venta på at James sku bli ferdig med shoppingen - hehe
Her er vi å driver med litt julegave shopping i markens - er jo utrolig koselig med all den snøen da!
Og et besøk på Egons hører ALLTID med vettu, eller hva Lillelijlehvit ;)

3 kommentarer:

 1. Egon er en selvfølge!!! Ha ha!!:) Så fine bilder!!! Jeg måtte le da jeg så det bildet av dere i sofaen på Evje! Det ser ut som dere har det supergøy!! :) Jeg sitter å drikker cb julebrus akkurat nå jeg :)

  Hvordan er det med dere i kriseherjede England? Nå som det er kaldt, og snø, har vel hele England sluttet å fungere? :) ha ha :)

  SvarSlett
 2. Bare et tips:

  Gå inn på denne linken:

  http://www.anetteshus.com/2009/12/hvordan-unnga-stjeling-av-bilder.html

  og finn ut hvordan du enkelt kan sikre bildene dine på bloggen din. Klikk deg inn på linken, og kopier hele html koden. Gå inn på 'tilpass' så 'utforming' og 'legg til gadget'. Velg html/java script og lim inn koden. Lagre. Så er bildene dine beskyttet :)

  SvarSlett