Totalt antall sidevisninger

fredag 12. november 2010

På bestilling fra mor; sånn ble det!! *litt interiør*

Lite utkast fra Adventsstaken som ble fikset i går! Kunne ikke dy meg, så den kom opp litt tidlig gitt.. men men :P Alt fra Kremmerhuset. Lilla bånd rundt lysene, litt vanskelig å se ..


Slik ser den ut oppe på peishyllen! Neste prosjekt er garanter å bytte ut bildet over her!!!


Her har vi fått opp kommoden, endelig har vi skuffeplass til alt som hører vinteren til, spesielt med to barn ;) Så her har vi votter, skjerf, gensere, dress you name it! Og lille benken er genial, der sitter Emma som en påle mens mor kler på! Skoene er oppi den ene lille kurven under der


Har som "høst-tema" hjemme nå grått og lille, så ser jo allerede veldig advent ut hjemme hos oss da, men men bare koselig da! SÅ sånn ser det ut på kjøkkenbordet.


Ikea krakken har fått en runde med fargen Delikat fra Jotun (samma som skatollet) og har en blitt en fin fin liten sak. Tenkte å ha blomster på, må nå huser den en lykt og sikkert noen nisser til jul ;)


Soffa kroken ser nå sånn ut! (soffan er skjev foran bildet pga TV´n dumme plassering, men må man så må man).. Teppet over soffan ahr litt lilla skjer i seg, men vanskelig å se på bildene ser jeg..


Lilla lys, og lilla roser :)Søt liten pute som jeg kjøpte på salg i går, kun 79 kroner! Kjempe søt

3 kommentarer:

 1. så fint det er blitt!! Digger adventstaken!!! *ELSK!*

  SvarSlett
 2. kjempefint! har lagt til bloggen din nå :)

  SvarSlett
 3. Så koseleg du har det heime! :) Og du, dei lilla rosene... lette å få tak i? Veit du kva dei heiter?? :D :D :D

  Klem frå "MammaMø" ;)

  SvarSlett