Totalt antall sidevisninger

tirsdag 21. august 2012

En liten lue til en liten jente :)


 Hei igjen!

Etter å bli inspirert av ei veldig flink dame så ble det en lue, en herlig nostalgisk lue.
Det er fra denne bloggen her - Touch of Vanilla  jeg har hentet oppskrift. Den ble nok litt for stor til mi lille jente, så Emma får den litt mindre. Tenker jeg også lager større blomst til Emma.
Ellers er jeg super fornøyd, sitter veldig fint på hodet. Brukt Drops Alpakka, men strikker nå med
Drops Baby Silk Alpakka på Emma sin - det er
virkelig et mykt og godt garn! Gleder meg til den også blir ferdig :)

Festet blomsten med en liten perleknapp også..
 Tror hun ble riktig så fornøyd selv også jeg ;)

lørdag 4. august 2012

Morro - genser !


Hei igjen!

Da har det rukket å bli 4 August og vi har bodd på Evje i 2 1/2 mnd - tiden flyr! Vi stortrives selv om jeg savner mine venner i Oslo enormt mye. Jeg er nok over gjennomsnittet sosial, så det å flytte til Evje hvor jeg kanskje kjenner kun et par har vært en stor omveltning.

Jeg har vært hjemme med barna denne sommeren, så har ikke hatt så mye tid til strikking.. MEN begynner å bli dreven på å ta med strikketøyet ut på tur sammen med barna hehe :)

Så har jeg her strikket Pickles sin Morro - Genser  , veldig morro å strikke også! Gikk fort! Har gjort litt feil desverre, fant også en liten feil i oppskriften. Men ikke de store som er lett å se. Men jeg strikker løst på rundpinner, og stramt på settpinner så der ha rjeg lært en ting : på den jeg skal strikke til Emma MÅ jeg gå opp en halv str i pinner hehe.. Han en litt vid genser med smaaaaale armer :/... Første genser jeg har strikket ovenifra og ned så jeg tok også å felte for stramt av nede - så ikke så elastisk desverre. 





Men alt i alt er jeg OK fornøyd  - og ser jo ut som minsta er det hun også! :P


 - også veldig fornøyd med fargene :) Emma skal få samme men med bunnfarge i denne ceriserosa, og "mursteinene" i beige, hvit og lilla.  Strikket i Dale sin Lerke :)