Totalt antall sidevisninger

tirsdag 31. januar 2012

Fra kjoler til middag!

For litt siden hadde jeg bursdag, derav noen ekstra kroner på konto. En skikkelig stavmikser har jeg savnet derfor ble James sendt på det ærend i dag da han alikevel skulle på Storo. Så nå er jeg en ganske glad eier av en ny stavmikser - noe som betyr at vi i dag kan lage denne gode suppen, så håper jeg det blir bra, første gang jeg prøver denne så kan kanskje ikke si den er god enda, men lov til å håpe!? Hehe





Ellers er Emma hjemme med meg i dag, forsatt litt feber og "vondt i hodet" men konstant mas om at hun er helt frisk nå og at hun vil på Blåmann. Mor er herved blitt litt surrete i hue :P.. Jaja, det er da ikke lenge til i morgen?



MEN dette bildet beviser vel at helt frisk var å ta litt gått i?

fredag 27. januar 2012

Ja så drømmer vi litt i kveld og.... kjoledrømmer


Det er herved bestemt at en av disse kjolene skal være på denne kroppen en gang langt frem i fremtiden da den fyller 30 år ;)
De er alle hentet fra denne siden her , MissesDressy - gurimalla her er det mye flott! Også veldig mye "over the top prom dresses" og videre i den stilen der, men så har man en del gullkorn for å si det sånn! Jeg har vel tittet og drømt meg bort i en god time her jeg nå... *sukk*

søndag 22. januar 2012

En tilgodelapp på Living + en tur på kremmehuset

Endte i blant annet med sauskinn fra Living og puter fra Kremmehuset (Håper James holder føttene sine borte fra disse:P)



Så en ny "gummikurv" fra Living som blir min nye lagringsplass for garn som er nytt, mens den gamle kurven ble for restegarn, alt garnet Drops Eskimo (dette har jeg tydeligvis hatt dilla på i ei lang stund for litt siden! :P) og påbegynte prosjekter får bli i den gamle kurven.




Så må jeg le litt. Jeg er ikke noe interiørbloggen men man legger ut litt nye ting her og der. Selv leser jeg interiørblogger en del for litt inspirasjon og for å kose meg. Og som mange andre lurer man på hvordan i alle dager man kan ha det så "hvitt og strøkent" når mange av disse har full jobb, mann og barn og alt som hører med??... Lurer på om de har gjort sånn som meg i dag - forflyttet rotet?

Slik ser det ut når jeg tar bilde av nye puter, fat på bordet og diverse... men på andre siden derimot



Der ser det sånn ut!! Som det ofte gjør i helgen, selv om dette er kanskje hakket verre enn vanlig hehe... Jenter som har vært å raida litt!


Må påpeke at jeg gleder meg til å ha en gang en gang! Vogn i stua er litt sånn... så som så :/

lørdag 14. januar 2012

Dagen vår i dag - en fin fin lørdag :)


Det var en rolig start på dagen hos oss - deilig det! Mor fikk sove på morran og barn var å stille at mor faktisk fikk sove - og ikke bare ligge å slappe av ;)
Våkna opp til glade barn og nydelig vær, det er ikke verst altså, da blir man gla!






Meg og minsta hadde det rolig hjemme mens Daddy og Emma kosa seg med sin faste tur til Storo for boller og melk på lørdags formiddagen.




Jeg fikk også en mld at skiene til meg og Emma var ferdig montert - så da dro Daddy og Emma å hentea ski! Kjempe gøy! Første gang Emma har stått på ski, og jeg synes hun var super flink! Jeg ahr ei jente som ikke har mest tålmodighet og deg skal ikke så mye til før hun blir sint og gi opp ;)
Men hun holdt det gående! Riktige nok med en del hjelp, holding og skli ned bakker på innsiden av mor sine ski. Som forsåvidt også hadde trøbbel med balansen! Det er maaangen år siden jeg har hatt noe annet enn carvingski på beina.. Så litt skjelven og problemer med å bremse, men jeg klarte meg jeg! Så nå har jeg til og med planlagt skiturer med venninner - det er ikke verst! Er jo kjempe koselig og passe "hard" trening å gå på ski :)




Synes dette var et nydelige bilde..... de beste...



Mor og Emma som prøver ut di noe skiene - kjempe stas!





Hahaha og Isabelle i lufta!

torsdag 12. januar 2012

Det er ikke feil å starte dagen slik


Dette var min frokost på skolen i dag - mmmmm.. Hadde ikke Cola hjemme i dag så denne colaboksen satt rett i sikringsboksen gitt! (Jeppers - er så avhengig at det er vel det første jeg får i kroppen om morra.. Jeg hjerte cola)

Nå sitter jeg og leser på prosjektledelse, det eneste faget som ikke har prosjektoppgave men "kun" en 4 timers eksamen, så her sitter jeg å skriver eksamensnotater.... Ikke såå produktiv.. forsatt i kapittel 1.... huff..... *sparke seg selv i rompa*

onsdag 11. januar 2012

Mariusgenseren er ferdig!



Jippi! Men det skal nå sies at dette virkelig var et "prøveprosjekt"... Her er det mange nybegynner feil om jeg kan kalle dem det. Første gang jeg strikket mariusmønster ble det for stramt slik at kjolen fikk en interessant form hehe... så denne gangen strikker jeg meget løst, noe som resulterte i en del "lange masker" her og der.. men det skal jeg rette litt på, fikse med litt damping. Men jeg ble jo så ivrig så genseren måtte jo taes i bruk med en gang - dvs bli med i barnehagen i dag :D
Må også øve meg på maskesting slik at det blir mye finere sydd sammen under armen... :P



Men om ikke annet så var snuppa meget fornøyd - hehe






Men jeg må nok lage en ny en - en som blir perfekt! Så vurderer en i tynnere garn, eventuelt kanskje bomull eller 50/50 med bomull/ull slik at den kan bli brukt våren også.

Denne her er strikker i Drops Merino Extra Fine - veldig gla i det garnet! Genseren er litt tung, men kjempe deilig :)

tirsdag 10. januar 2012

Drømmer en Tirsdags formiddag


Det hadde ikke vært så dumt å være her.... Altså jeg liker godt at snøen endelig kom og bestemte seg for å bli litt, jeg liker vinteren! MEN..... Men ... (ser ut til å være et ord som blir brukt mye i livet mitt for tiden..) .. tenk å ligge i en hengekøye i en palme... stillhet... sol..... en bok.... sove litt.....



..... kanskje sove her?




.... og nyte en sånn her? *lykke*

fredag 6. januar 2012

Jeg er lykkelig!


Endelig kom skapet mitt! Som jeg pga litt feil fra min side og litt fra Living har ventet på siden Juli! Så dette kan man si var et etterlengtet vitrineskap.

Jeg har enda ikke fått serviset som skal inni - fra mine besteforeldre, koselig å ha noe som har litt affeksjonsverdi.. Og ellers synes jeg det var vanskelig å få det fint til inni. Hva skal man ha inni? Enn så lenge kommer det bare noen sneak peaks - prøvde meg på en collage men jeg er ikke så flink til det heller gitt hehe...

Skapet er Summer fra Living, 2 dørs - og jeg er strålende fornøyd!

torsdag 5. januar 2012

Marius in the maiking!

Dette hadde jeg aldri trodd!




At jeg skulle tørre å begynne på en mariusgenser.. Men her sitter jeg og strikker en i hvit og lilla til minsta :) Surra litt med mønsteret på den ene armen, men litt småfeil under en arm er det ingen som ser... sant? hehe

tirsdag 3. januar 2012

Godt nyttår!!


Da var vi hjemme igjen, etter en jul i England. Og for en jul! Jeg har vært syk hele jula og jentene halve. Vi har hatt mykoplasma´n som har gått rundt, alle tre. STEIKE den kan slå en ut! Så mistenker at det er den som jeg har hatt en stund. Vanlig antibiotika funker ikke på denne så det kan forklare hvorfor jeg ikke ble bedre... MEN nå føler jeg meg mye bedre, Emma er i bhagen igjen og minsta skal i morgen. Lille snuppa som har tatt av seg så mye.... Så godt å se henne spise masse gratinert pølsegryte i dag - det varmer et mammahjerte :)





I England var vi på Centerparks som en liten ferie før jul - kjempe gøy for barna med mye lek og morro!

Nå vurderer jeg å hive meg over pinnene igjen. Har en del garn jeg må få bruke opp nå - så tror jeg at jeg skal hive meg over en genser for første gang! Eller kanskje en lett jakke!? Har garn i pinnestr 4 jeg gjerne vil bruke...

Noen som har en lett oppskrift å komme med!?

*tørr jeg prøve meg på en mariusgenser?*