Totalt antall sidevisninger

tirsdag 30. november 2010

Kveldskos


Jentene er i seng, og mor har inntatt Go´stolen og er ganske klar til å sette på en film - nemlig kjøpt meg satc2 idag, så tenker jeg skal kooooose meg masse nå! Finne frem rester av smågodtet fra Babykino i dag (Harry Potter) og kanskje lefse pakka mi, med sukker og kanel...mmmmmmm
Er vel rundt 10 - 12 minus ute nå, så nå nytes kvelden med "fyr" på peisen - deilig :)

fredag 19. november 2010

Fredag og helg!


Da sitter jeg i Go´stolen, det er cola i glasset og en heil hau med isbiter oppi, stratos og chips i bollen og "fyr" på peisen = kjempe kos!

Sist helg var Daddy hjemme, og som vi kosa oss! Lykken er å se pappa med en jente i hver armkrok!! Denne helgen er vi alene, men i skal jaggu kose oss fordi om! Se om vi får til å bake litt, lage god mat.. Lever enda i håpet om at Emma snart vil ligge på soffan å se på Walt Disney filmer, enn så lenge er det ikke sååå populært... Og det e rbegrenset hvor gøy mor synes Mickey Mouse Clubhouse er gitt hehehe.. Tror jeg vil prøve med Shrek i morra jeg - se om det blir godkjent av sjefen hihi!!

Ha en flott fredags kveld og en go helg "alle sammen" ;)

fredag 12. november 2010

På bestilling fra mor; sånn ble det!! *litt interiør*

Lite utkast fra Adventsstaken som ble fikset i går! Kunne ikke dy meg, så den kom opp litt tidlig gitt.. men men :P Alt fra Kremmerhuset. Lilla bånd rundt lysene, litt vanskelig å se ..


Slik ser den ut oppe på peishyllen! Neste prosjekt er garanter å bytte ut bildet over her!!!


Her har vi fått opp kommoden, endelig har vi skuffeplass til alt som hører vinteren til, spesielt med to barn ;) Så her har vi votter, skjerf, gensere, dress you name it! Og lille benken er genial, der sitter Emma som en påle mens mor kler på! Skoene er oppi den ene lille kurven under der


Har som "høst-tema" hjemme nå grått og lille, så ser jo allerede veldig advent ut hjemme hos oss da, men men bare koselig da! SÅ sånn ser det ut på kjøkkenbordet.


Ikea krakken har fått en runde med fargen Delikat fra Jotun (samma som skatollet) og har en blitt en fin fin liten sak. Tenkte å ha blomster på, må nå huser den en lykt og sikkert noen nisser til jul ;)


Soffa kroken ser nå sånn ut! (soffan er skjev foran bildet pga TV´n dumme plassering, men må man så må man).. Teppet over soffan ahr litt lilla skjer i seg, men vanskelig å se på bildene ser jeg..


Lilla lys, og lilla roser :)



Søt liten pute som jeg kjøpte på salg i går, kun 79 kroner! Kjempe søt

mandag 1. november 2010

NÅ ER DET LENGE SIDEN NÅ!!!!


Hei!

Nå er det så lenge siden at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne! Bildene sier vel sitt.. Nå bor det ei lita jente til her, ved navn Isabelle. Hun kom til verden 100910, 23.09 og var 3395g og 49 lang - hun var like nydelig som sin søster :)
Emma er en kjempe flink og stolt storesøster, og de største reaksjonene lar vente på seg. Og det av trass og frustrasjon som kommer går også en så lenge kun utover mor og far. Hun er bare snill med sin lillesøster. Herlig å se Emma som skal kose å klemme på henne hele tiden.


Kommer en bedre oppdatering senere, og skal prøve å være flinkere å oppdatere her i bloggen! Nå som vi har kommet oss litt inn i normalen igjen :) Men kort oppsumert så koser vi oss! Mor her har innsett hun kommer til å være kronisk trøtt i 5 år - men nyter hvert sekund!!!

Iingenting lukter like godt som en liten nyfødt


Enda ei badenymfe - hun bare nyyyter å bli badet. Ikke engang når vi hadde vårt første bad ble det gråting!



Hen herlig storesøster - den beste! Jeg er så heldig og utrolig takknemmelig for at jeg har de beste jentene i hele verden!!