Totalt antall sidevisninger

torsdag 29. juli 2010

Pappa har kommet hjem - jippiiiii!

Sånn er det her i tidlige morra timer, pappa er trøtt og Emma får se på litt Mickey Mouse Clubhouse - hehehe
Gjensynsgleden var stor i går da pappa var her da Emma våkna fra formiddagsluren hennes!! Hun var med en gang litt sjenert, før hun løp til armene til pappa.. Herlig å se! Hjertene mine

Men hun er forsatt litt "rar" av og til... som om hun er sur på faren at han er borte så mye, for hun er litt "rar" i dag... plutselig sur, plutselig bare mamma.. så bare pappa... Men stakkars - sikkert vanskelig for ei lita jenta å skjønne dette.. Siden 3 Mai har vi kun sett James til sammen i 6 dager, og et er jo IKKE mye da vi nå nærmer oss August med stormskritt!! Vi har alle snakka sammen på Skype og sånt, men det blir jo ikke helt det samma... Virtual Dad som James sier - hehe..
Men nå blir det bedre, James skal nå være hjemme helt til 9 August! Det er 12 herlige dager, og som vi skal kose oss :) James kommer så tilbake igjen rundt 13 September og da blir han en mnd, så da får han litt tid med den nye lille familien <3.. Og etter dette satser vi på at vi får en god rutine på "to uker på to uker av"... så pendling blir det, men dette skal vi klare :)

fredag 23. juli 2010

Et lite interiør Innlegg for gøy

Kjøpte en ny blomstervase i dag med påfølgene små roser oppi - synes den var så fin! KJøpte den på Mestergrønn og den kosta jo bare 150 kroner - kupp spørr du meg!

torsdag 22. juli 2010

Fine fine jenta mi!


Verdens fineste lille jente!!
God morgen alle sammen fra oss her en endelig solskinnsdag igjen i Oslo!

I dag skal Emma til engelen Linda, så skal mor her får noen etterlengtede timer alene, tenk det! Må til legen en tur også, så passer utrolig bra også! SÅ lurer jeg på om jeg skal benytte mine fritimer til å ha en stille lønsj alene på aker brygge.. meg og boka mi.. *lykke*

Jeg og Emma har kosa oss masse i sommer, men ingen tvil om at det er tungt å ha henne hjemme når jeg er så mye alene, i tillegg gravid. Så slike dager som dettte setter jeg stor pris p! SÅ blir jeg nesten litt rørt over hvor snille og hjelpesome folk jeg har rundt meg.. Det er virkelig PRICELESS!! :)

mandag 19. juli 2010

Ut en tur på posten


Emma er ikke sånn kjempe glad i å gå, men heller ikke sånn kjempe glad i å sitte i vogna - kan si hun har et hat/elsk forhold til den - hehehe.. SÅ tenkte om hun kunne få ha med Teddy i sin lille dukkevogn å dytte så kanskje det kunne gå litt bedre!? Og det gjorde det! Hun gikk hele veien til posten og hjem igjen gitt - det er flinke jenta si det! *stolt mor*.. Altså ting tar tid for å si det sånn, men det hadde vi nok av så det gjorde ingen verdens ting :)

Ikke det beste bildet da jeg har en fryktelig telefon, og et kamera som jeg ikke finner lader til :(... Gleder meg til å få James sin iphone gitt!!!!

lørdag 17. juli 2010

WOW - NÅ har det vært (igjen) lenge siden!!

Meg og Emma koser oss masse her i vårt nye hjem i Oslo! VI bor i Nydalen og stortrives. Det er nærme alt, så jeg og Emma har kort vei både til Sognsavnn (bildet over), Aker Brygge og det greie barnevenlige TGI Fridays ;), Vi har vært på Huk og vi har løpt i hagen hos både Gry og Racke, Renate og Steinar.

Ei som ikke kjører bil så mye kan du si, så når bilsetet blir med så er vi SÅ gira for da skal vi noe nytt og spennende sted - hehehe :P
Et lite kjapt snap-shot av stua i leiligheten akkurat nå :) Jeg koser meg i stolen med MAC på fanget, cola i glasset og en liten bolle med Chips.. mmmmm (kan godt se at Emma lå i soffan å så på Drømmehagen før hun la seg:P)


Og et magebilde hører jo med! Jeg her her kommet meg til 30+6, tenk det! Bare rett over 2 mnd igjen, tiden flyr! Denne graviditeten har vært en express en, jeg som i begynnelsen hadde såå god tid - nå er jeg jo snart 2 barnsmor og jeg kjenner det skremmer meg godt.. Ingen tvil om at det skal gå fint, men alikavel er ordet i seg selv meget skremmende!